Technologieën

Bij Sterckenn besteden we speciale aandacht aan de manier waarop dingen worden ontworpen. Bij de preproductie van onze producten maken we gebruik van de meest geavanceerde technologieën, zoals 3D-scannen en de nieuwste CAD- en CAS-software. Het ontwerp van onze prototypes en producten is gebaseerd op hoogwaardige reverse engineering. Hierdoor kunnen we accessoires maken met de best mogelijke pasvorm en kwaliteit.

Al onze onderdelen hebben een unieke stijl, maar sluiten toch aan bij de designtaal van BMW. Onze achterspoiler en diffuser zijn geïntegreerd in het natuurlijke design van de auto. Al onze producten zijn gemaakt van 100% prepreg koolstofvezel, het best beschikbare materiaal in de industrie. Ze worden geautoclaveerd voor de best mogelijke sterkte, stijfheid en oppervlaktekwaliteit.

De M4 splitter geeft een verfijnd uiterlijk en verbetert de aerodynamische downforce met behoud van de standaard bodemvrijheid. Al onze producten zijn ontworpen om zowel visueel als qua prestaties indruk te maken.